Company profile

ENGLISH WEBSITE

 

Marqu Brands & Trademarks B.V.

Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag

T +31 70 306 99 22

F +31 70 306 99 29

info@marqu.nl

Company profile

 

Marqu Brands & Trademarks

Marqu Brands & Trademarks is gespecialiseerd in de registratie van merken en modellen op wereldwijd niveau. Daarnaast houden wij ons bezig met alle juridische aspecten op het gebied van merkenrecht, modelrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht.

Wij beschikken over een lange geschiedenis op het gebied van het Intellectuele Eigendomsrecht en onze adviseurs zijn gediplomeerde en gekwalificeerde gemachtigden.

Wij leveren maatwerk aan zowel nationale als internationale ondernemingen en zijn daarmee hoogwaardige spelers in de zakelijke juridische dienstverlening. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en betrokkenheid en een “no-nonsense” aanpak, servicegerichtheid en hoge kwaliteit. Het belang van de cliënt staat uiteraard bij ons altijd voorop.


Marqu Intellectual Property Law
Wanneer het niet lukt om tot een buitengerechtelijke oplossing te komen, is het mogelijk om de zaak voor de rechter te brengen. Dit dient door een advocaat te geschieden. Indien u dit wenst kan een advocaat van Marqu Intellectual Property Law uw zaak in behartigen. Door de nauwe samenwerking is het praktischer en eenvoudiger om de zaak over te nemen, dan wanneer dit door een externe advocaat gebeurt. Wanneer u dit wenst werken wij uiteraard even graag met uw eigen huisadvocaat of een andere gespecialiseerde IE advocaat.